Om oss

Hageidyll består av tre generasjoner grønne fingre

Historien bak Hageidyll

Vår bedrift er ung men historien strekker seg over tre generasjoner med grønne fingre. Interesse for dyrking, både innen- og utendørs, er katalysatoren for vår drivhus lidenskap. Denne lidenskapen ønsker vi å dele med deg! Enten du dyrker alene for å koble av og samle dine tanker, eller at det gir deg muligheten til å lage minner med din familie som varer livet ut, er vi her for deg. Dette gjør vi gjennom vårt løfte om å levere produkter av høy kvalitet som vil gir deg glede i mange år fremover.

Tre generasjoner med hobbygartnere gir oss innsikt til å forstå hva våre kunder trenger for å lykkes med sitt prosjekt. Hageidyll selger derfor også tilbehør som vi stoler på og bruker selv. Innen tilbehør til drivhus finnes alt fra hyller til vanningssystem.  

I dag er mange opptatt av å være selvforsynt og dyrking drivhus er en bærekraftig måte å produsere sine egne grønnsaker. Dessuten smaker selvproduserte grønnsaker bedre enn de du får kjøpt i butikken! Gjennom vår blogg kan du lese flotte og inspirerende innlegg med gode tips og råd som hjelper deg å lykkes med ditt prosjekt.

Vårt kontor er lokalisert på sørlandet i Arendal. Vi leverer varer i hele Norge, uansett hvor du bor.

Hvorfor skal du velge et drivhus fra Hageidyll? 

Våre drivhus er midtpunktet i alle typer hager. De er robuste, holdbare, vakre og miljøvennlige. Fordelen med våre produkter er at vi kun samarbeider med kjente Europeiske produsenter.  

Våre forsterkede galvaniserte aluminiumsprofiler er produsert av Norske Hydro og er designet for å tåle nordiske vind- og snøforhold.

Drivhusdekket er produsert av østerrikske SABIC LEXAN™. 

Fordelene med LEXAN™ er mange:

  • U-verdi på 3.56
  • Høy isolasjonsevne og flammeresistent
  • Høy slagstyrke
  • Dobbeltsidet UV-filtrering 
  • Lett vekt og høy stivhet
Videoen under viser styrken av LEXAN™ polykarbonat:

VÅR SAMARBEIDSPARTNER

GAMPRE er et familieeid selskap og er en av de største produsentene av hobbydrivhus i Litauen. De oppfordrer alle til å være mer selvforsynte ved å dyrke grønnsaker i eget drivhus, en oppfordring som Hageidyll stiller seg bak. GAMPRE samarbeider med de mest kjente råvareleverandørene i Europa og gir sine kunder drivhus av høyeste kvalitet.

GAMPRE startet i Litauen for over ti år siden, og etterspørselen overgikk forventningene; både lokale og utenlandske innbyggere ble forelsket i drivhusene deres. 

hageidyll

GAMPRE leverer i dag til store deler av Europa, og vi i Hageidyll utvider tilbudet til våre kunder i Norge. Vi er så sikre på at du vil elske våre drivhus, at vi tilbyr 5 års garanti på alle våre drivhus. 

Velkommen til oss i Hageidyll!